• Αννετώ
    Αννετώ

Αννετώ

Details :
  • Άτομο/α: 4 Ενήλικες 2 Παιδιά
  • Κρεβάτι/α: 2 μεγάλα διπλά & 1 καναπέ διπλό

Αννετώ

Η κλιματιζόμενη βίλα των 60 τ.μ. θα σας κερδίσει από την αρχή.

Μπάνια-WC: 2 μπάνια με ντουζ και wc

Με την είσοδό σας συναντάτε τη σαλοτραπεζαρία, μία εικόνα πολυτέλειας και πληρότητας, αφού ο άνετος χώρος σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό και την βαριά επίπλωση θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Η κουζίνα μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα μεταξύ των οποίων κανονική κουζίνα με φούρνο, πλυντήριο πιάτων και συσκευές με σκεύη που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Η μία κύρια κρεβατοκάμαρα προσεγγίζεται με άνετη κανονική σκάλα προς τα πάνω και διαθέτει ανατομικά ορθοπεδικά στρώματα με ντουλάπα δίφυλλη καθώς και aircondition για ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, ενώ δίπλα από την κρεβατοκάμαρα θα βρείτε την πρώτη τουαλέτα με ντουζιέρα. 

Η δεύτερη κρεβατοκάμαρα βρίσκεται κατεβαίνοντας σε χώρο με λίγα σκαλοπάτια, προσεγγίσιμη με σκάλα κανονική και διαθέτει επίσης διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα και ντουλάπες, ενώ στον χώρο της κρεβατοκάμαρας θα βρείτε την δεύτερη τουαλέτα με ντουζιέρα.

Η αυλή της βίλας θα γίνει η μόνιμη παρέα σας αφού τα ειδικά έπιπλα εξωτερικού χώρου 
καθώς και το χτιστό και οργανωμένο μπάρμπεκιου στον ίδιο χώρο, θα γίνει σημείο φαγητού και διασκέδασης για εσάς και την παρέα σας.

Η προσέγγιση της πισίνας είναι εύκολη αφού βρίσκεται στα 3 μέτρα από την βεράντα. Η πισίνα διαθέτει συνεχή καθαριστικό σύστημα και ελέγχου καθαρότητας του νερού και είναι οργανωμένη με ειδικά έπιπλα πισίνας για την άνετη παραμονή σας.

Μεγάλο ατού της πισίναςκαι φυσικά του χώρου μας είναι η πραγματικά υπέροχη θέα της θάλασσας και του νησιού. Αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα σας μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη σας.

Σημειώσεις:

 

  • Οι κρεβατοκάμαρες δεν διαθέτουν τηλεοράσεις!


Σας ευχόμαστε μία όμορφη διαμονή !