• Ροδοθέα
    Ροδοθέα
  • Ροδοθέα
    Ροδοθέα

Ροδοθέα

Details :
  • Άτομο/α: 5 Ενήλικες 2 Παιδιά
  • Κρεβάτι/α: 2 διπλά 1 μονό 1 διπλός καναπές

Ροδοθέα

Η κλιματιζόμενη βίλα των 80 τ.μ. θα σας κερδίσει από την αρχή.

Μπάνια-WC: 2 μπάνια με ντουζ και wc

Με την είσοδό σας συναντάτε τη σαλοτραπεζαρία, μία εικόνα πολυτέλειας και πληρότητας, αφού ο άνετος χώρος σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό και την βαριά επίπλωση θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Η κουζίνα μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα μεταξύ των οποίων κανονική κουζίνα με φούρνο, πλυντήριο πιάτων και συσκευές με σκεύη που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Η μία κύρια κρεβατοκάμαρα είναι στον πρώτο όροφο και προσεγγίζεται με άνετη κανονική σκάλα με 14 σκαλιά και διαθέτει ανατομικά στρώματα με ντουλάπες καθώς και aircondition για ρυθμιζόμενη θερμοκρασία. Στον άνω χώρο υπάρχει και WC με μπάνιο.

Η δεύτερη κρεβατοκάμαρα είναι προσεγγίσιμη με σκάλα κανονική κατεβαίνοντας 14 σκαλοπάτια και διαθέτει επίσης διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα και ντουλάπες. Στον κάτω χώρο υπάρχει η τουαλέτα με το ντουζιέρα.

Η αυλή της βίλας θα γίνει η μόνιμη παρέα σας αφού τα ειδικά έπιπλα εξωτερικού χώρου 
καθώς και το χτιστό και οργανωμένο μπάρμπεκιου στον ίδιο χώρο, θα γίνει σημείο φαγητού και διασκέδασης για εσάς και την παρέα σας.

Η προσέγγιση της πισίνας είναι εύκολη αφού βρίσκεται στα 6 μέτρα από την είσοδό της βίλας. Η πισίνα διαθέτει συνεχή καθαριστικό σύστημα και ελέγχου καθαρότητας του νερού και είναι οργανωμένη με ειδικά έπιπλα πισίνας για την άνετη παραμονή σας.

Μεγάλο ατού της πισίνας και φυσικά του χώρου μας είναι η πραγματικά υπέροχη θέα της θάλασσας και του νησιού. Αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα σας μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη σας.

Σημειώσεις:

  • Οι κρεβατοκάμαρες δεν διαθέτουν τηλεοράσεις!


Σας ευχόμαστε μία όμορφη διαμονή !